info[kukac]promokonyvelo[pont]hu +36 30 889 8857

Könyvelés

Több éves könyvelési tapasztalatommal teljes körű és naprakész könyvviteli szolgáltatást nyújtok. Ezáltal stabil számviteli hátteret biztosítok ügyfeleim részére. Könyvelői tevékenységem fontos feladata, hogy ügyfeleim minél átláthatóbb képet kapjanak vállalkozásukról. Célom, hogy naprakész szakmai ismereteimmel támogassam gazdasági partnereimet a minél jövedelmezőbb működésben.

Bérszámfejtés

A bérszámfejtési szolgáltatás magába foglalja: a munkaviszonnyal és egyéb jogviszonyokkal kapcsolatos be- és kijelentéseket; teljes körű bérszámfejtési feladatok elvégzését; havi nettó munkabérek és egyéb jövedelmek valamint adók és járulékok kalkulációját; adatszolgáltatások, bevallások határidőre történő elkészítését és a hatóságok felé történő továbbítását; munkáltatói igazolások, év végi adóigazolások kiállítását; havi munkabér, adó és járulék utalás elkészítését, társadalombiztosítási ellátások igénylését.

Cégalapítás, egyéni vállalkozás létrehozása

A vállalkozás alapítása előtt történő egyeztetés kiemelkedő jelentőségű a megfelelő cég- és adózási forma kiválasztása miatt, valamint a vállalkozónak már az induláskor tisztában kell lennie, hogy a vállalkozása működése során milyen adóterhekkel kell számolnia.

Számviteli szabályzatok

A számviteli törvény rendelkezik arról, hogy az újonnan alakuló gazdálkodó a saját adottságainak megfelelő számviteli politikát és a hozzá kapcsolódó szabályzatokat köteles elkészíteni. A már működő vállalkozás változás esetén köteles a szabályzatokat aktualizálni.